HTML

Newcastle United Blog

Ez a blog azért van, hogy még jobban kiszolgálhassuk a hazai Newcastle-rajongókat. Beharangozunk és értékelünk minden meccs előtt és után. Kettő között meg véleményeket írunk, kultúrát közvetítünk, nosztalgiázunk. Szerzők: Ádámbátyám; Geordie87

Friss topikok

Üzenet

2008.08.19. 13:03 Ádámbátyám

Összefoglaló egy régebbi (20/10/96) Manchester elleni meccsről. Valami hasonlóra számíthatnak a St. James's Parkban, tavasszal. Akkor is Keegan volt az edző...


By the way, Philippe Albert-re emlékeztek még? 

7 komment

Címkék: manu classic shearer

A bejegyzés trackback címe:

https://magpies.blog.hu/api/trackback/id/tr67622974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

moha bácsi 2008.08.20. 22:03:44

Van má Newcastle blog. Inkább társuljatok.
Szerintem az övé színvonalasabb. Ne haragudj, nem akarlak megsérteni. Nekem csak jó lenne ha "konkurenciaharc" alakulna ki köztetek és emelkedne a színvonal.Itt éred el.
blaydonraces.net/

Magpies · http://www.nufc.hu 2008.08.20. 23:11:19

Ha van kedved akkor szívesen látunk a nufc.hu csapatában. Keresünk megfelelő szerkesztőket az oldalhoz. Ha nem érdekel akkor sok sikert a bloghoz. :)

apcuk 2008.08.21. 10:45:20

Szia!

Ha érdekel egy személyes vélemény, szerintem picit kevésbé legyen nagyképű a cikkek stílusa, annyira azért - még - nem vagyunk jók. :) Szóval ne hasonlítsunk Chelsea meg ManU szurkolókra. :D

Ádámbátyám · http://adammondja.blog.hu 2008.08.21. 11:16:40

Reagálok

apcuk: minden vélemény érdekel. Nem célom hosszútávon nagyképűnek lenni, de annyira jól esett egy picit kárörvendeni; az összefoglaló első bekezdését meg valahol a manchester szurkolók stílusparódiájának is tekinthetjük.

Magpies: ha ez egy ajánlat, akkor érdekel. De ezt a blogot is szeretném folytatni, ha már ilyen lelkesen elkezdtem.

moha bácsi: tényleg elég jó az az oldal.
Már majdnem elbizonytalanodtam, hogy folytassam-e a sajátomat, de aztán rájöttem, hogy ha Newcastle-szurkoló lennék (amúgy az), akkor biztos örülnék, ha még többet olvashatnék a csapatról.

Magpies · http://www.nufc.hu 2008.08.21. 11:37:34

Mivel elég sok munka van még az oldallal, mert rengeteg infót szeretnék feltölteni, ezért jó lenne minnél több segítség. Főleg hírírás területén. De ha másban is tudsz segíteni az is jól jön.
Jelenleg apcuk és Toonking segítenek a hírírásban, de minnél többen vagyunk annál jobban tudjuk kielégíteni az olvasókat.
Írj egy e-mailt ha tényleg érdekel és akkor megbeszéljük.

marcitomi 2008.08.22. 09:43:31

Szia!

Nagy örömmel látom, hogy bővül a internetes lefedettsége a csapatnak :)

Nekem a stílusod is tetszik :D

Belinkelem az oldalad az enyémre, hátha így még többen találnak majd rád. És természetesen sok sikert a további blogoláshoz, nehogy abbahagyd.
süti beállítások módosítása