HTML

Newcastle United Blog

Ez a blog azért van, hogy még jobban kiszolgálhassuk a hazai Newcastle-rajongókat. Beharangozunk és értékelünk minden meccs előtt és után. Kettő között meg véleményeket írunk, kultúrát közvetítünk, nosztalgiázunk. Szerzők: Ádámbátyám; Geordie87

Friss topikok

Szolgálati Közlemény updated by Szolgálati Közlegény (szept. 19. 11:00)

2008.09.17. 20:40 Ádámbátyám

Szervusztok kedves idetévedő mindenki!

A magpies.blog.hu ebben a formában valószínűleg nem lesz többet. Ugyanis átköltöztünk a magyar Newcastle szurkolók Mekkájába, a nufc.hu-ra. Ez nekünk remélhetőleg jó, nektek meg úgyis mindegy. Ha mégsem lesz jó, akkor visszajövünk. De jó lesz. Úgyhogy nem jövünk vissza. Ha akartok jó írásokat olvasni, kattintsatok!

A cím: http://nufc.hu

Azon belül is lesz egy saját rovatunk. Vagy valami ilyesmi. További jó szurkolást! Howay the lads!

Holnaptól már lesz! (2008. szeptember 18.) Egészen pontosan ITT!!!

Olvassatok Ádám-blogot!

2 komment

Címkék: vége public service announcement

Kikaptunk

2008.09.14. 23:04 Ádámbátyám

Kikaptunk a Hull Citytől, nem szívesen számolok be vereségről. Bár számítani lehetett rá, hogy nem vagyunk a csúcson, de akkor is. Haragszok a világra, közben Ashley bejelentette, hogy eladná a klubot. Erről majd később, a meccsről viszont inkább nem. Vagyis majd ha feldolgoztam.

Szólj hozzá!

Címkék: ashley review

Meccs is lesz holnap...

2008.09.12. 11:43 Ádámbátyám

Két hét szünet után folytatódik a Premier League. Negyedik mérkőzését játsza a csapat, eddig egy-egy győzelem, döntetlen és vereség a mérleg. Az újonc Hull City ellen hazai pályán győzni illene normális esetben, de most nem egészen az van.

Szólj hozzá!

Címkék: premier league preview hull city

Meztörténet

2008.09.10. 18:45 Ádámbátyám

Óh, azok a fekete-fehér csíkok! Kilenc-tíz éves koromban kezdtem el a Newcastle-nek szurkolni, részben az akkor frissen a klubhoz került Alan Shearernek -, részben pedig a gyönyörű fekete-fehér szerelésnek köszönhetően. Ez a poszt a csapat legendás mezének eredetével foglalkozik. Akit érdekel: tovább gomb. Akinek nem inge meze, ne vegye magára. (Pojééén!)

Szólj hozzá!

Címkék: kultúra történelem mez

Az új szarkák!

2008.09.07. 13:08 Geordie87

A nyári átigazolási szezonban Keegan összesen hat játékost szerzett a csapatnak. Ebből a 6 új játékosból 1 csupán kölcsönben szerepel kedvenc csapatunkban.

Sajnos Keegan már nem "használhatja" e játékosokat, de reméljük, hogy az utódja szerepeltetni fogja az új szerzeményeket.

Szólj hozzá!

Címkék: átigazolások

Toon Tunes #1: Home Newcastle

2008.09.06. 19:15 Ádámbátyám

Ez egy sorozat lesz. Newcastle-höz kötődő dalok kerülnek bemutatásra. Elsőként ismerjétek meg kedvencemet, már hónapok óta hallgatom, de egészen múlt hét szerdáig nem tudtam, ki az előadó.

Szóval nem volt könnyű, de sikerült kiderítenem a szerzőt: Ronnie 'Busker' Lambert írta ezt a remek kis nótát. Home Newcastle, ez a címe. Figyeljétek a geordie akkcentust! Hajtás után szöveg is van! Ja, meg videó, amin persze a zene a lényeg.

Szólj hozzá!

Címkék: zene kultúra nemannyirafoci

Keegan távozásáról

2008.09.05. 09:30 Ádámbátyám

Vége. Kevin Keegan többé nem a Newcastle edzője. Jó ez nekünk? A válasz: természetesen nem. Hogy akkor most kinek a kurva anyját, azt a folytatásban kifejtem.

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény anyád ashley wise keegan

WTF???

2008.09.03. 12:26 Ádámbátyám

Két napig nem voltam netközelben, most meg csak kapkodom a fejem, hogy mi van itt?

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény keegan

Három-null oda

2008.08.31. 11:26 Ádámbátyám

Kikaptunk az Arsenaltól, de nézzük a dolog jó oldalát. Kell, hogy legyen valami jó. Ööö, izé, hát nem is tudom, talán... Nem, mégsem. Elég rossz passzban vagyunk, ami azt illeti. Megvan a pozitívum! Van két hetünk, hogy feljavuljunk. Az idei első vereségünkről bővebben a tovább után.

Szólj hozzá!

Címkék: premier league arsenal review

Arsenal-NUFC, előzetes

2008.08.29. 14:58 Ádámbátyám

Milner az Aston Villánál folytatja, remélem kiesnek. Ami minket illet, megyünk Londonba, Arsenalt verni.

Szólj hozzá!

Címkék: premier league arsenal preview

Nemegyszerűéletpálya

2008.08.28. 18:30 Ádámbátyám

Joey Barton napjaink egyik legellentmondásosabb labdarúgója, ez kétségtelen. Nem valami szimpatikus ember, sokan utálják is - nem is minden ok nélkül. A nyári felkészülés nagy részét börötnben töltötte, most, hogy kiszabadult, talán kicsit lehiggad már végre.

Szólj hozzá!

Címkék: bio barton

Háááááát... Na jó, továbbmentünk. Yeah! (Coventry 2:3 NUFC)

2008.08.27. 11:29 Ádámbátyám

Nyertünk és továbbjutottunk, ez jó. Az is jó, hogy végre élőben láttam egy meccsünket. Owen nem sérült meg, ez a legjobb. Kaptunk két hülye gólt és 120 percet kellett játszanunk egy másodosztályú csapat ellen, a hétvégén meg mehetünk Arsenalba. Ez rossz.

Szólj hozzá!

Címkék: ligakupa review coventry

Kupadebütálás 2008

2008.08.25. 19:10 Geordie87

Holnap a csapat a Coventry City otthonába, a Ricoh Arena-ba látogat! Nem kell meglepődni, hiszen csupán a Carling Cup második fordulójáról van szó.

Szólj hozzá!

Címkék: ligakupa preview coventry

Michael-Bolton 1-0

2008.08.23. 18:50 Ádámbátyám

Az elmúlt hét legfontosabb kérdése az volt, hogy Owen játszhat-e a Bolton elleni hazai idénynyitón. Nos, a kispadra leülhetett, az ő esetében már ez is valami. Az meg nem semmi, hogy amikor beállt, el is döntötte a meccset a 71. percben - persze események a gól előtt és után is voltak bőséggel.

Szólj hozzá!

Címkék: bolton owen review

Hazai premier

2008.08.21. 12:19 Ádámbátyám

Szombaton a Bolton Wanderers ellen a St James's Park-ban is bemutatkozik a csapat. A stadion atmoszférája semmi máshoz nem hasonlítható, ráadásul a szervezők egy kis meglepetéssel is kedveskednek a kilátogató geordieknak.

Szólj hozzá!

Címkék: bolton preview blaydon races

Üzenet

2008.08.19. 13:03 Ádámbátyám

Összefoglaló egy régebbi (20/10/96) Manchester elleni meccsről. Valami hasonlóra számíthatnak a St. James's Parkban, tavasszal. Akkor is Keegan volt az edző...


By the way, Philippe Albert-re emlékeztek még? 

7 komment

Címkék: manu classic shearer

Döntetlen az Old Trafford-on

2008.08.19. 12:55 Ádámbátyám

Ha-ha-ha! Hülye kis manchester-i idióták! Azt hittétek, mi? Örülhettek az egy pontnak, de ne csüggedjetek, a többi élcsapatot is megleckéztetjük majd!

Szólj hozzá!

Címkék: manu review

Intro

2008.08.17. 23:11 Ádámbátyám

Már nyáron el akartam kezdeni, de csak most kezdem el. Ez a blog a Newcastle United-ről fog szólni.

Mire lehet majd számítani? Hírek, összefoglalók, beharangozók, érdekességek, videók, sunderland-i mackemeknek beszólogatás, elfogult Newcastle-szurkolás. Jól hangzik, ugye?

Szólj hozzá!

Címkék: intro