HTML

Newcastle United Blog

Ez a blog azért van, hogy még jobban kiszolgálhassuk a hazai Newcastle-rajongókat. Beharangozunk és értékelünk minden meccs előtt és után. Kettő között meg véleményeket írunk, kultúrát közvetítünk, nosztalgiázunk. Szerzők: Ádámbátyám; Geordie87

Friss topikok

WTF???

2008.09.03. 12:26 Ádámbátyám

Két napig nem voltam netközelben, most meg csak kapkodom a fejem, hogy mi van itt?

Keegant kirúgták/lemondott aztán mégse, de még semmi sem biztos, közben meg jött Xisco és Nacho, akikről nem sokat tudok, de azért remélem, hogy jók. Nem jött a nagy név, mondjuk ez nem biztos, hogy baj. Volt nekünk egy Kluivert-ünk is, aztán mire mentünk vele? Zayette sem jött, így balhátvédnek marad José Enrique. Kádár Tomi, Kádár Tomi! Összességében nem rossz ez a keret, csak kissé szűkös. Newcastle-ben pedig a sérüléshullám állandó jelenség, és ez nyugtalanító.

Barton, Smith és Owen is maradtak, és ez bizony jó hír. Barton lehet akármekkora tróger, de még mindig az egyik legjobb középső középpályás Angliában. Smith több poszton is beevethető, Owen pedig Owen. Ha a védelmet végre rendesen összerakják, akkor lehet esélyünk szép dolgokra. Ha nem, akkor 12-dikek leszünk, a kupákban pedig kisenünk hamar.

Nekünk Keegan kell! Nem tudom, mi folyik Ashley csökött agyában, vagy hogy milyen játszmák zajlanak a színfalak mögött, de ha nem tartunk ki egy (ráadásul ilyen) edző mellett, akkor mit akarunk? Akármi is lesz, azt már elértük, hogy mindenki rajtunk röhög. Remélem a csapat képes lesz a focira koncentrálni, bár ilyen körülmények között nehéz lesz.

PS: Robinho a City-ben?

Szólj hozzá!

Címkék: vélemény keegan

A bejegyzés trackback címe:

https://magpies.blog.hu/api/trackback/id/tr56646312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása