HTML

Newcastle United Blog

Ez a blog azért van, hogy még jobban kiszolgálhassuk a hazai Newcastle-rajongókat. Beharangozunk és értékelünk minden meccs előtt és után. Kettő között meg véleményeket írunk, kultúrát közvetítünk, nosztalgiázunk. Szerzők: Ádámbátyám; Geordie87

Friss topikok

Arsenal-NUFC, előzetes

2008.08.29. 14:58 Ádámbátyám

Milner az Aston Villánál folytatja, remélem kiesnek. Ami minket illet, megyünk Londonba, Arsenalt verni.

Nem lesz persze könnyű, hiszen az Arsenal papíron Anglia ötödik legjobb csapata, de a rajtunk nekünk sikerült jobban. Wenger fiai eddig nem túl meggyőzőek, a Fulham ellen kikaptak, előtte a West Bromot éppen csak legyűrték egy góllal. Ezzel szemben mi ponttal jöttünk haza Manchesterből és legyőztük a Boltont. Szóval reménykedhetünk, de még mindig az ágyúsok az esélyesek.

A legfőbb gond az, hogy kevés a hadrafogható játékos, bár Owen már játszott a legutóbbi két meccsen (egy-egy gólt is lőtt), de még mindig nem száz százalékos. Új szerzeményekre még várni kell, viszont közben James Milner itthagyott minket Birmingham harmadik számú csapatának a kedvéért. A Coventry ellen a középpályás sor egész jól működött, de Owen pályára lépéséig nem volt igazi csatárunk. Ezen jó lenne változtatni a hétvégére, de a sérültek miatt ez nem lesz egyszerű.

Amiben bízhatunk az talán a védelem, ami stabilabbnak tűnik, mint az elmúlt években. (Mondjuk ezzel is várnék még egy pár hetet, de olyan jó lenne...) Úgy tűnik, az új játékosok is beváltak - Guthrie, Jonas és Coloccini is jó teljesítményekkel rukkoltak ki eddig. A szombati meccs igazi próbatétel lehet, egy esetleges jó eredmény (és főleg meggyőző játék) után talán már lehet következtetni. Jó szurkolást holnapra, howay the lads!

Szólj hozzá!

Címkék: premier league arsenal preview

A bejegyzés trackback címe:

https://magpies.blog.hu/api/trackback/id/tr9639569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása