HTML

Newcastle United Blog

Ez a blog azért van, hogy még jobban kiszolgálhassuk a hazai Newcastle-rajongókat. Beharangozunk és értékelünk minden meccs előtt és után. Kettő között meg véleményeket írunk, kultúrát közvetítünk, nosztalgiázunk. Szerzők: Ádámbátyám; Geordie87

Friss topikok

Kupadebütálás 2008

2008.08.25. 19:10 Geordie87

Holnap a csapat a Coventry City otthonába, a Ricoh Arena-ba látogat! Nem kell meglepődni, hiszen csupán a Carling Cup második fordulójáról van szó.

Tavaly sikeresen továbbléptünk a második fordulóból, akkor a szintén másodosztályú Barnsley csapatát búcsúztatta a csapat, az eredmény 2:0 volt. Reméljük, hogy most sem lesz másképpen!

King Kev "csupán" két kulcsfontosságú játékosra nem számíthat: Oba Martins-ra és Damien Duff-ra. Mindketten jól játszottak a szezon elején, tehát nagy veszteségnek számít a hiányuk... Viszont a szombati mérkőzés hőse, Michael Owen ismét fitt és akcióra kész! Reméljük, hogy holnap már a kezdő csapatban találjuk!

Még egy pozitívum a Szarkák szempontjából, hogy a Coventry City elsőszámú kapusa megsérűlt a szombati Bristol City elleni meccsen... Kieran Westwood-ról van szó aki többek között a Manchester City kapusa is volt. Egyébként e mérkőzést a Coventry City 3:0-ra elvesztette.

A két csapat utoljára a 2000/2001-es szezonban találkozott, akkor 2-0-ra győztek a Szarkák, Shearer-nek és Gallacher-nek köszönhetően.

A csapatban most nincs se Shearer, se Gallacher, de van egy Owen-ünk, Gutierrez-ünk és még sokan mások, akik egymaguk eldönthetik e mérkőzés sorsát. Bízzunk benne, hogy a szezon ugyanúgy folytatódik, mint ahogyan elkezdődött! Hajrá Szarkák!

Szólj hozzá!

Címkék: ligakupa preview coventry

A bejegyzés trackback címe:

https://magpies.blog.hu/api/trackback/id/tr73632538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása