HTML

Newcastle United Blog

Ez a blog azért van, hogy még jobban kiszolgálhassuk a hazai Newcastle-rajongókat. Beharangozunk és értékelünk minden meccs előtt és után. Kettő között meg véleményeket írunk, kultúrát közvetítünk, nosztalgiázunk. Szerzők: Ádámbátyám; Geordie87

Friss topikok

Hazai premier

2008.08.21. 12:19 Ádámbátyám

Szombaton a Bolton Wanderers ellen a St James's Park-ban is bemutatkozik a csapat. A stadion atmoszférája semmi máshoz nem hasonlítható, ráadásul a szervezők egy kis meglepetéssel is kedveskednek a kilátogató geordieknak.

A meccs előtt Graeme Danby, operaénekes adja elő a Blaydon Races-t, a csapat nem hivatalos himnuszát. A dal minden mérkőzés előtt elhangzik, de ha ez a Danby-gyerek énekli élőben, az különösen libabőrös esemény. Tavasszal, a Sunderland elleni hazai meccsen készült ez a videó, nézzétek meg.


Imádom ezeket a homevideó jellegű felvételeket, és elmondhatatlanul irigy vagyok. Én is ott akarok lenni. Nade, visszatérve Danby-re, meg a Blaydon Races-re: a mackemek ellen bejött a mutatvány, hiszen 2-0-ra győztünk Owen duplájával. A művész úr arról a meccsről a következőket mondta: "Sohasem felejtem el azt a napot, amikor a Sunderland ellen játszottunk. Amikor felkértek, hogy én énekeljem el a Blaydon Races-t a St James's Parkban, egy álom vált valóra. Sok nagyszerű pályán énekelhettem már életemben, de 50 ezer Geordie előtt énekelni - ez volt életem legjobb élménye. remélem, hogy ez a szombati is egy hasonlóan különleges esemény lesz és mindenki velem énekel majd."

Hát, ami azt illeti, valószínűleg vokalistákban nem lesz hiány - lesznek vagy 52.000-en. Lehet, hogy Owen is köztük lesz, hiszen a játéka kérdéses, de Taylor sem 100%-os. Sérülések ide vagy Oba, majd Martins jól kitömi a Wanderers hálóját. Ebben majd a volt Bolton-játékos Danny Guthrie is segíthet neki, aki ugyebár gólpasszal a debütált a múlt héten. Hajrá Szarkák!

Szólj hozzá!

Címkék: bolton preview blaydon races

A bejegyzés trackback címe:

https://magpies.blog.hu/api/trackback/id/tr15625839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása