HTML

Newcastle United Blog

Ez a blog azért van, hogy még jobban kiszolgálhassuk a hazai Newcastle-rajongókat. Beharangozunk és értékelünk minden meccs előtt és után. Kettő között meg véleményeket írunk, kultúrát közvetítünk, nosztalgiázunk. Szerzők: Ádámbátyám; Geordie87

Friss topikok

Döntetlen az Old Trafford-on

2008.08.19. 12:55 Ádámbátyám

Ha-ha-ha! Hülye kis manchester-i idióták! Azt hittétek, mi? Örülhettek az egy pontnak, de ne csüggedjetek, a többi élcsapatot is megleckéztetjük majd!

Na, kicsit lenyugodtam, de mindenképpen bíztató, hogy a szezon első meccsén pontot raboltunk a bajnok otthonából. Erre lehet alapozni, Keegan is örül, mint blogger az Index-címlapnak.

A fontos események már az első félidőben megtörténtek. Mindkét csapat számon kérhet a játékvezetőtől egy-egy büntetőt (természetesen a MU jogtalanul, mi viszont teljes joggal - Milnert elsodorták, vazze), de gólokból is pont kettő volt. A vezetést Obafemi Martins szerezte meg: a 22. percben mindenkinél magasabbra emelkedett, hogy befejelje Danny Guthrie szögletét. Sajnos két perccel később Giggs lapos beadását Fletcher gólra váltotta, ezzel egyenlítettek a vörös majmok. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Shay Given nélkül simán kikaptunk volna, de mivel a világ legjobb kapusa nálunk játszik, az első félidő 1-1 maradt.

A második félidő is manchester-i fölényt hozott, de a csapat kis szerencsével kihúzta kapott gól nélkül ezt a játékrészt. Coloccini, Guthrie és Jonas Gutierrez is ezen a meccsen debütált, egész jól, de Jonas nyújtotta talán a legjobb teljesítményt. Owen és Viduka nem játszott, velük remélhetőleg még veszélyesebbek leszünk elől, és akkor már a győzelmeknek is jönniük kell. Mindenestre Manchesterben, 75 ezer néző előtt ennél jobb bemutatkozás nem kell.

Ezen a linken megtekinthető a meccs összefoglalója. Ínyenceknek itt van a Sunderland hazai veresége a Liverpooltól.

Statisztikák:

Match Stats
  Man Utd Newcastle
Shots (on Goal) 21(7) 11(2)
Fouls 16 11
Corner Kicks 6 6
Offsides 0 0
Time of Possession 58% 42%
Yellow Cards 3 0
Red Cards 0 0
Saves 1 6

 

Így álltunk fel: Given - Beye, Taylor, Coloccini - Duff, Guthrie, Jonas, Milner, N'zogbia - Martins
Csere nem volt. A MU összeállítása senkit nem érdekel. Ugye?

Szólj hozzá!

Címkék: manu review

A bejegyzés trackback címe:

https://magpies.blog.hu/api/trackback/id/tr5622960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása